TAHE MARINE OCEANSPIRIT PE

Az OCEANSPIRIT PE a Spirit család legtágasabb beltérrel rendelkező tagja. Ezért ajánljuk minden evezősnek, mérettől és tudástól függetlenül.

Kategória:

Leírás

Az OCEANSPIRIT PE a Spirit család legtágasabb beltérrel rendelkező tagja. Ezért ajánljuk minden evezősnek, mérettől és tudástól függetlenül.
Az OceanSpirit kajak nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik.
Az enyhe V formájú hajótest könnyű kezelhetőséget biztosít a hullámokban. Nagyszerű választás síkvizi és tengeri túrázáshoz, hullámok és áramlatok között kajakozáshoz, eszkimózáshoz. Rövidebb óceáni utazáshoz, expedícióhoz is ajánljuk. A fedélzeten a kerek, az ovális és a kisebb napi tárolórekesz kiváló pakolhatóságot tesz lehetővé. Kétrétegű hajótest, szkeggel és kormánylapáttal van felszerelve. A felszereltség: szkeg, kormánylapát, állítható lábtámasz, komfort ülés, fogantyúk, zsinórvezető, kötélzet, gumi rekeszfedelek, iránytűtartó.

A Spirit sorozat modelljei többcélú kajakok, melyeknek minősége megfizethető árral párosul. A tervezéskor összhangba hozták a kezelhetőséget, a gyorsaságot és a stabilitást.

Az e-co:re egy környezetbarát megoldást takar, ugyanis a belső réteg újrahasznosított HDPE műanyag felhasználásával készült.

TULAJDONSÁGOK

MATERIAL PE
LENGTH 519 CM (17’)
WIDTH 58 CM (23”)
CAPACITY APPROX 135 KG (298 LBS)
COCKPIT 88 X 44 CM (34¾“ X 17½“)
WEIGHT PE 27-29 KG (59-64 LBS)
STORAGE: FRONT ROUND HATCH 24 CM (10”)
STORAGE: REAR OVAL HATCH 44 X 26 CM (17” X 10¼’’)
STORAGE: DAY HATCH 15 CM (6’’)
RUDDER/SKEG RUDDER + SKEG
PURPOSE SEA / TOURING
SPRAYSKIRT SIZE XL: 94 X 54.5 CM (37″ X 21½”)

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

LAPFELSZERELTSÉG

  • COMBTÁMASZ

VÁLASZTHATÓ

  • IRÁNYTŰ
  • DELUXE CSOMAG
  • NEON KÜLSŐ OPCIÓ